Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Echipament
Smaller
Normal
Larger
Sunca de porc, fiarta in usturoi si mirodenii
O sunca de porc fiarta in in usturoi si miodenii, facuta dupa o reteta clasica romaneasca, cu o aroma deosebita si savuroara.
Timp pregatire
10
minutes
minute
Timp gatire
3
hours
hrs
Timp total
3
hours
hrs
5
minutes
minute
Echipament
1 cratita
Ingrediente
1
sunca afumata si sarata
apa
vin
piper boabe
10
catei de usturoi
dafin
cuisoare
ienibahar
Instructiuni
Punem sunca intr-o cratita cu apa si vin, cat sa acopere de o palma sunca.
Adaugam mirodeniile.
Lasam sa fiarba acoperit, la foc mic, timp de 2-3 ore sau pana cand sunca e fiarta
Scoatem, lasam la racit si servim feliute, aperitiv.
Meniu:
Aperitive
Bucataria:
Romana
Cuvant cheie:
sunca cu usturoi, sunca de porc, sunca de porc cu usturoi, sunca de porc fiarta cu usturoi, sunca fiarta, sunca fiarta cu usturoi