Go Back Email Link

Sunca de porc, fiarta in usturoi si mirodenii

O sunca de porc fiarta in in usturoi si miodenii, facuta dupa o reteta clasica romaneasca, cu o aroma deosebita si savuroara.
Timp pregatire 10 minutes
Timp gatire 3 hours
Timp total 3 hours 5 minutes

Echipament

  • 1 cratita

Ingrediente

  • 1 sunca afumata si sarata
  • apa
  • vin
  • piper boabe
  • 10 catei de usturoi
  • dafin
  • cuisoare
  • ienibahar

Instructiuni

  • Punem sunca intr-o cratita cu apa si vin, cat sa acopere de o palma sunca.
  • Adaugam mirodeniile.
  • Lasam sa fiarba acoperit, la foc mic, timp de 2-3 ore sau pana cand sunca e fiarta
  • Scoatem, lasam la racit si servim feliute, aperitiv.
Meniu: Aperitive
Bucataria: Romana
Cuvant cheie: sunca cu usturoi, sunca de porc, sunca de porc cu usturoi, sunca de porc fiarta cu usturoi, sunca fiarta, sunca fiarta cu usturoi