Fierbeti carnea de pui. In functie de provenienta (de tara sau din comert), carnea poate avea timp diferit de fierbere
Spalati legumele si curatati-le.
Tocati ceapa marunt. Telina, morcovul si pastarnacul dati-le pe razatoarea mare.
Spalati orezul in cateva ape.
Puneti legumele si orezul in oala de ciorba si fierbeti 15-20 de minute, pana cand orezul este fiert.
Separati galbenusurile de albusuri.
Bateti galbenusurile cu un tel sau o furculita. Adaugati smantana si amestecati.
Cu un polonic luati zeama de ciorba (fara legume sau orez) din oala si adaugati peste oua si smantana, incet, amestecand sa se omogenizeze.
Repetati cu cateva polonice de zeama de ciorba pana cand amestecul devine fierbinte.
Adaugati-l in oala, peste ciorba si amestecati.
Mai fierbeti 1-2 minute si luati de pe foc.
Puteti adauga verdeata tocata marunt (patrunjel si/sau marar)