Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Echipament
Smaller
Normal
Larger
Briose cu ciocolata
Servings
12
briose
Timp pregatire
20
minutes
minute
Timp gatire
30
minutes
minute
Echipament
2 boluri de sticla
1 Mixer
1 Tava briose
Ingrediente
200
g
faina
100
g
zahar
1
lingura
cacao
1/2
plic
praf de copt
200
ml
lapte sau iaurt
2
oua
sare
4
linguri
ulei
ciocolata neagra
Instructiuni
Se dau printr-o sita faina, cacao si praful de copt intr-un bol incapator si se amesteca cu zaharul
Se amesteca laptele cu oul si cu uleiul si se toarna in centrul ingredientelor uscate, in bol.
Se amesteca usor cu o lingura de lemn pana sa omogenizeaza.
Se ung 2 tavi de cate 6 briose cu unt. Cu o lingura se pune compozitia in forme.
Se rupe ciocolata neagra bucati mici si se pun in forme, peste compozitie.
Se dau la cuptor timp de 30-40 de minute, pana sunt coapte.
Meniu:
Deserturi
Bucataria:
Americana, Romana
Cuvant cheie:
briose, Briose cu ciocolata, ciocolata