Go Back Email Link

Briose cu ciocolata

Servings 12 briose
Timp pregatire 20 minutes
Timp gatire 30 minutes

Echipament

  • 2 boluri de sticla
  • 1 Mixer
  • 1 Tava briose

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 100 g zahar
  • 1 lingura cacao
  • 1/2 plic praf de copt
  • 200 ml lapte sau iaurt
  • 2 oua
  • sare
  • 4 linguri ulei
  • ciocolata neagra

Instructiuni

  • Se dau printr-o sita faina, cacao si praful de copt intr-un bol incapator si se amesteca cu zaharul
  • Se amesteca laptele cu oul si cu uleiul si se toarna in centrul ingredientelor uscate, in bol.
  • Se amesteca usor cu o lingura de lemn pana sa omogenizeaza.
  • Se ung 2 tavi de cate 6 briose cu unt. Cu o lingura se pune compozitia in forme.
  • Se rupe ciocolata neagra bucati mici si se pun in forme, peste compozitie.
  • Se dau la cuptor timp de 30-40 de minute, pana sunt coapte.
Meniu: Deserturi
Bucataria: Americana, Romana
Cuvant cheie: briose, Briose cu ciocolata, ciocolata