Curatati guliile, usturoiul si ceapa de coaja.
Caliti ceapa in tigaie cu putin unt, pana cand se inmoaie si devine sticloasa.
Dati guliile prin robotul de bucatarie. Puneti-le apoi intr-un bol de sticla incapator.
Taiati carnea bucati si dati-o prin robotul de bucatarie (daca nu este deja tocata)
Amestecati legumele tocate cu carnea. Adaugati sare, piper, patrunjel tocat marunt.
Ungeti o tava de briose cu putin ulei de masline (sau cu unt).
Puneti tocatura in formele din tava, cu o spatula sau lingura.
Taiati ardeiul feliute subtiri si puneti cateva deasupra fiecarei briose. Puneti si 1-2 rondele mici de castraveti murati.
Cu o pensula intindeti putin ulei de masline deasupra.
Dati la cuptorul incins la 170 de grade (mediu spre mic) timp de 40-50 de minute, pana se rumeneste frumos deasupra.
Serviti cu salate sau cu garniturile preferate
Daca doriti, puteti adauga si un sos de usturoi sau cu maioneza.