Este o supa crema foarte usor de preparat, nu contine multe ingrediente si poate fi pregatita in orice perioada a anului.

Supa crema de ciuperci
Echipament
- 1 cutit bucatarie
- 1 tocator
- 1 blender
- 1 oala pentru ciorba
Ingrediente
- 1 kg ciuperci
- 2 cepe
- 2 cartofi
- 1 telina mica
- 100 g smantana
- 500 ml supa de legume
- sare
- piper
- ulei
Instructiuni
- Spalati ciupercile bine si tocati-le cubulete. Curatati ceapa, cartofii si telina si taiati-le marunt.
- Puneti putin ulei intr-o oala mai mare si caliti putin ceapa si telina.
- Adaugati apoi cartofii, ciupercile si supa de legume (sau de pui, daca aveti).
- Puneti sare si lasati sa fiarba. Ciupercile vor lasa si ele apa. Daca mai e nevoie, incalziti niste apa separat si completati.
- Cu un blender mixati totul pana se obtine o crema. Adaugati smantana si mai dati la foc cateva minute. La final adaugati piper si sare, daca mai e nevoie