Sendvis cu somon (by David)

172

„Piticului” a inceput sa ii placa sa gateasca. Isi face singur sendvisuri, oua in tigaie si ma ajuta ori de cate ori are ocazia la diverse preparate. Acum o saptamana a facut chiar si clatite.

Intr-o zi cand am fost la mall am cumparat un sendvis cu somon de la Paul si de atunci i-a venit ideea sa il faca si el, iar aseara, cand am fost la magazin, si-a luat toate ingredientele necesare.

Azi dimineata grija lui a fost sa pregateasca sendvisuri. Pentru toata familia.

Pot sa va spun ca au iesit super-bune!

Sendvis cu somon (by David)

Portii 4 persoane
Timp pregatire 15 mins

Echipament

  • 1 cutit
  • 1 tocator

Ingrediente

  • 100 g somon afumat
  • salata
  • rosii
  • avocado
  • crema de branza Almette
  • 4 chifle

Instructiuni

  • Se taie chiflele longitudinal si se coc putin intr-o tigaia incinsa, pe aragaz.
  • Ungeti fiecare bucata de chifla cu almette (sau alta crema de branza, tartinabila).
  • Taiati avocado pe jumatate, scoateti samburele si cu o lingura scoateti miezul. Taiati-l rondele si puneti cate 1-2 rondele peste crema de branza de la partea de jos a fiecarei chifle. Capacul de la fiecare chifla il dati la o parte.
  • Adaugati somonul taiat feliute subtiri, rosiile rondele si cate o frunza de salata. Puneti apoi capacul la fiecare chifla.
  • Puteti inversa ordinea ingredientelor sau, daca doriti, sa adaugati altele, dupa gust.
  • Pofta buna!
    senvis cu somon 1
Meniu: Gustari
Bucataria: Franceza, Romana
Cuvant cheie: Degetele de somon, sendvis, Sendvis cu somon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aprecieri




Like
Close
Bucataria lui Tati © Copyright 2022. Toate drepturile rezervate
Close