Sendvis cu somon
„Piticului” a inceput sa ii placa sa gateasca. Isi face singur sendvisuri, oua in tigaie si ma ajuta ori de cate ori are ocazia la diverse preparate. Acum o saptamana a facut chiar si clatite.
Intr-o zi cand am fost la mall am cumparat un sendvis cu somon de la Paul si de atunci i-a venit ideea sa il faca si el, iar aseara, cand am fost la magazin, si-a luat toate ingredientele necesare.
Azi dimineata grija lui a fost sa pregateasca sendvisuri. Pentru toata familia.
Pot sa va spun ca au iesit super-bune!
Sendvis cu somon (by David)
Echipament
- 1 cutit
- 1 tocator
Ingrediente
- 100 g somon afumat
- salata
- rosii
- avocado
- crema de branza Almette
- 4 chifle
Instructiuni
- Se taie chiflele longitudinal si se coc putin intr-o tigaia incinsa, pe aragaz.
- Ungeti fiecare bucata de chifla cu almette (sau alta crema de branza, tartinabila).
- Taiati avocado pe jumatate, scoateti samburele si cu o lingura scoateti miezul. Taiati-l rondele si puneti cate 1-2 rondele peste crema de branza de la partea de jos a fiecarei chifle. Capacul de la fiecare chifla il dati la o parte.
- Adaugati somonul taiat feliute subtiri, rosiile rondele si cate o frunza de salata. Puneti apoi capacul la fiecare chifla.
- Puteti inversa ordinea ingredientelor sau, daca doriti, sa adaugati altele, dupa gust.
- Pofta buna!
Va doresc sa aveti pofta buna!
Pentru alte aperitive sau gustari vizitati sectiunea de aici.
Vizitati canalul meu de youtube pentru retete video.