Sendvis cu somon (by David)

551

Sendvis cu somon

„Piticului” a inceput sa ii placa sa gateasca. Isi face singur sendvisuri, oua in tigaie si ma ajuta ori de cate ori are ocazia la diverse preparate. Acum o saptamana a facut chiar si clatite.

Intr-o zi cand am fost la mall am cumparat un sendvis cu somon de la Paul si de atunci i-a venit ideea sa il faca si el, iar aseara, cand am fost la magazin, si-a luat toate ingredientele necesare.

Azi dimineata grija lui a fost sa pregateasca sendvisuri. Pentru toata familia.

Pot sa va spun ca au iesit super-bune!

Sendvis cu somon (by David)

Portii 4 persoane
Timp pregatire 15 minutes

Echipament

  • 1 cutit
  • 1 tocator

Ingrediente

  • 100 g somon afumat
  • salata
  • rosii
  • avocado
  • crema de branza Almette
  • 4 chifle

Instructiuni

  • Se taie chiflele longitudinal si se coc putin intr-o tigaia incinsa, pe aragaz.
  • Ungeti fiecare bucata de chifla cu almette (sau alta crema de branza, tartinabila).
  • Taiati avocado pe jumatate, scoateti samburele si cu o lingura scoateti miezul. Taiati-l rondele si puneti cate 1-2 rondele peste crema de branza de la partea de jos a fiecarei chifle. Capacul de la fiecare chifla il dati la o parte.
  • Adaugati somonul taiat feliute subtiri, rosiile rondele si cate o frunza de salata. Puneti apoi capacul la fiecare chifla.
  • Puteti inversa ordinea ingredientelor sau, daca doriti, sa adaugati altele, dupa gust.
  • Pofta buna!
    senvis cu somon 1
Meniu: Gustari
Bucataria: Franceza, Romana
Cuvant cheie: Degetele de somon, sendvis, Sendvis cu somon

Va doresc sa aveti pofta buna!

Pentru alte aperitive sau gustari vizitati sectiunea de aici.

Vizitati canalul meu de youtube pentru retete video.

Daca vrei sa afli cand public retete noi, introdu adresa de email in campul de mai jos si apasa "Abonare".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aprecieri




Like
Close
Bucataria lui Tati © Copyright 2024. Toate drepturile rezervate
Close