Salata de castraveti, morcovi, ridichi si ardei

23

Salata de castraveti, morcovi, ridichi si ardei este o salata racoroasa, bine de preparat primavara, cand legumele sunt „noi”, dar care poate fi adaptata pentru sezonul rece.

Salata de castraveti, morcovi, ridichi si ardei

Portii 4 persoane
Timp pregatire 15 mins

Ustensile

  • 1 cutit legume
  • 1 tocator
  • 1 bol

Ingrediente

  • 1 castravete Fabio
  • 2 morcovi
  • 4 ridichi
  • 2 ardei
  • sare
  • ulei de masline
  • otet balsamic

Instructiuni

  • Se spala bine toate legumele.
  • Curatati castravetele de coaja si taiati-l apoi pe jumatate. Daca nu va plac semintele, decupati miezul cu un cutit sau o lingura. Taiati fiecare jumatate in feliute subtiri.
  • Taiati varfurile si cozile de la ridichi si taiati-le feliute subtiri.
  • Curatati morcovii de coaja si taiati feliute subtiri.
  • Taiati ardeii in doua, scoateti coada si semintele. Feliati apoi in lung, in bucati de 1 cm latime si apoi in diagonala, tot cam 1 cm latime.
  • Puneti toate legumele taiate intr-un bol incapator. Adaugati sare, ulei de masline si otet balsamic dupa gust.
Tip preparat: Legume, Salate
Bucataria: Romana
Cuvint cheie: ghiveci de legume, salata de castraveti, Salata de castraveti, morcovi, ridichi si ardei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Recipe Rating




Like
Close
Bucataria lui Tati © Copyright 2022. Toate drepturile rezervate
Close