Salata de castraveti, morcovi, ridichi si ardei este o salata racoroasa, bine de preparat primavara, cand legumele sunt „noi”, dar care poate fi adaptata pentru sezonul rece.


Salata de castraveti, morcovi, ridichi si ardei
Equipment
- 1 cutit legume
- 1 tocator
- 1 bol
Ingredients
- 1 castravete Fabio
- 2 morcovi
- 4 ridichi
- 2 ardei
- sare
- ulei de masline
- otet balsamic
Instructions
- Se spala bine toate legumele.
- Curatati castravetele de coaja si taiati-l apoi pe jumatate. Daca nu va plac semintele, decupati miezul cu un cutit sau o lingura. Taiati fiecare jumatate in feliute subtiri.
- Taiati varfurile si cozile de la ridichi si taiati-le feliute subtiri.
- Curatati morcovii de coaja si taiati feliute subtiri.
- Taiati ardeii in doua, scoateti coada si semintele. Feliati apoi in lung, in bucati de 1 cm latime si apoi in diagonala, tot cam 1 cm latime.
- Puneti toate legumele taiate intr-un bol incapator. Adaugati sare, ulei de masline si otet balsamic dupa gust.