Salata de castraveti, morcovi, ridichi si ardei

159

Salata de castraveti, morcovi, ridichi si ardei este o salata racoroasa, bine de preparat primavara, cand legumele sunt „noi”, dar care poate fi adaptata pentru sezonul rece.

Salata de castraveti, morcovi, ridichi si ardei

Portii 4 persoane
Timp pregatire 15 minute

Ustensile

  • 1 cutit legume
  • 1 tocator
  • 1 bol

Ingrediente

  • 1 castravete Fabio
  • 2 morcovi
  • 4 ridichi
  • 2 ardei
  • sare
  • ulei de masline
  • otet balsamic

Instructiuni

  • Se spala bine toate legumele.
  • Curatati castravetele de coaja si taiati-l apoi pe jumatate. Daca nu va plac semintele, decupati miezul cu un cutit sau o lingura. Taiati fiecare jumatate in feliute subtiri.
  • Taiati varfurile si cozile de la ridichi si taiati-le feliute subtiri.
  • Curatati morcovii de coaja si taiati feliute subtiri.
  • Taiati ardeii in doua, scoateti coada si semintele. Feliati apoi in lung, in bucati de 1 cm latime si apoi in diagonala, tot cam 1 cm latime.
  • Puneti toate legumele taiate intr-un bol incapator. Adaugati sare, ulei de masline si otet balsamic dupa gust.
Curs: Legume, Salate
Bucataria: Romana
Cuvant cheie: ghiveci de legume, salata de castraveti, Salata de castraveti, morcovi, ridichi si ardei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating




Like
Close
Bucataria lui Tati © Copyright 2022. Toate drepturile rezervate
Close