Paste a la Carbonara, cu mazare

176

Paste a la Carbonara, cu mazare – este o reteta similara cu Paste a la Carbonara, dar care are in plus boabe de mazare care ii dau o savoare aparte. Modul de preparare este acelasi, in proces aparand un pas suplimentar, fierberea mazarei.

Paste a la Carbonara, cu mazare

Portii 4 portii
Timp pregatire 30 mins

Echipament

  • 1 cutit legume
  • 1 tocator
  • 1 cutit carne
  • 1 castron
  • 1 oala incapatoare
  • 1 tigaie adanca

Ingrediente

  • 500 g paste
  • 250 g bacon
  • 200 g mazare
  • 1 ou
  • parmezan
  • sare
  • piper

Instructiuni

  • Puneti o oala mare cu apa si o lingura de sare la fiert, pe aragaz.
  • Cat fierbe apa taiati baconul bucati marunte si prajiti-l putin in tigaie. Aveti grija sa nu il ardeti.
    paste carbonara 2
  • Puneti pastele la fiert in apa clocotinda dupa timpul specificat pe pachet. Cand mai sunt 1-2 minute pana sa fie fierte adaugati mazarea.
    Paste a la Carbonara, cu mazare
  • Bateti oul intr-un castron.
  • Scurgeti pastele de apa (pastrati putina apa intr-o cana).
  • Adaugati baconul si oul si amestecati bine.
  • Puteti adauga si putina apa fierbinte, din cea oprita. Puneti apoi capacul si lasati timp e 5-10 minute ca pastele sa traga compozitia.
    Paste a la Carbonara, cu mazare
  • Serviti cald, cu parmezan ras deasupra.
Meniu: Paste
Bucataria: Italiana
Cuvant cheie: paste a la carbonara, Paste a la Carbonara, cu mazare, paste cu mazare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aprecieri




Like
Close
Bucataria lui Tati © Copyright 2022. Toate drepturile rezervate
Close