Pasta de ton cu maioneza este un aperitiv pe care sigur l-ati gustat cu diverse ocazii. Fie ca este Revelionul, participati la o nunta sau un botez, sunteti la o zi de nastere sau alte evenimente cu mai multe persoane, in mod sigur ati avut pe platoul de la starter, pusa frumos pe o rondea de lamaie sau pe o felie de toast (paine prajita) pasta de ton cu maioneza.
Pasta de ton cu maioneza se prepara foarte repede (daca aveti maioneza). Practic aveti nevoie de carnea din doua conserve de ton care se maruntesc si se amesteca cu zeama de lamaie si cu maioneza.
Reteta de maioneza o gasiti aici. Va recomand sa o faceti voi, in casa, dar daca sunteti in criza de timp puteti sa o cumparati si de la magazin.


Pasta de ton cu maioneza
Echipament
- 1 strecuratoare
- 1 bol de sticla
- 1 Cutit bucatar
- 1 tocator
- 1 robot bucatarie
Ingrediente
- 2 conserve de ton
- 3 linguri maioneza
- 1 lingura zeama de lamaie
- marar
- sare
Instructiuni
- Puteti prepara maioneza sau sa o cumparati deja preparata
- Desfaceti conservele de ton si puneti carnea intr-o strecuratoarea, pentru a inlatura saramura.
- Folosind un robot de bucatarie tocati carnea de ton.
- Intr-un bol incapator adaugati pasta de ton impreuna cu maioneza, mararul tocat marunt si zeama de lamaie si amestecati bine, pana cand se omogenizeaza.
- Serviti pasta de ton impreuna cu paine prajita.