Pasta de ton cu avocado este o alta combinatie delicioasa a tonului din conserva, de data aceasta impreuna cu avocado. Merge foarte bine cu paine prajita
Am scris pana acum doua retete de pasta de ton, una cu rosii uscate si naut si alta cu maioneza.
Pasta de ton cu avocado
Echipament
- 1 cutit de legume
- 1 tocator
- 1 blender
- 1 storcator citrice
Ingrediente
- 1 conserva ton
- 1 avocado
- 1 ceapa rosie mica
- 2 cepe verzi
- 1 jumatate lamaie
- ulei de masline
- sare
- piper
Instructiuni
- Curatati cepele si taiati-le marunt.
- Desfaceti conserva de ton, scurgeti uleiul si puneti pestele intr-un bol incapator.
- Curatati avocado. taiati-l feliute si poi bucati mici. Puneti-l in bol
- Stoarceti zeama la jumatate de lamaie si puneti-o peste peste si peste avocado. Adaugati ceapa.
- Cu un blender pasati foarte putin amestecul, astfel incat sa mai ramana si bucatele mai mari de peste sau de avocado.
- Adaugati sare, piper si ulei de masline dupa gust.
- Serviti cu paine, bagheta sau toast.
Daca vreti insa sa aveti alt gust si culoare in farfurie, incercati pasta de ton cu avocado.