Pasta de ton cu avocado

3.4K

Pasta de ton cu avocado este o alta combinatie delicioasa a tonului din conserva, de data aceasta impreuna cu avocado. Merge foarte bine cu paine prajita

Am scris pana acum doua retete de pasta de ton, una cu rosii uscate si naut si alta cu maioneza.

Pasta de ton cu avocado

Portii 2 persoane
Timp pregatire 15 minutes

Echipament

  • 1 cutit de legume
  • 1 tocator
  • 1 blender
  • 1 storcator citrice

Ingrediente

  • 1 conserva ton
  • 1 avocado
  • 1 ceapa rosie mica
  • 2 cepe verzi
  • 1 jumatate lamaie
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Instructiuni

  • Curatati cepele si taiati-le marunt.
  • Desfaceti conserva de ton, scurgeti uleiul si puneti pestele intr-un bol incapator.
  • Curatati avocado. taiati-l feliute si poi bucati mici. Puneti-l in bol
  • Stoarceti zeama la jumatate de lamaie si puneti-o peste peste si peste avocado. Adaugati ceapa.
  • Cu un blender pasati foarte putin amestecul, astfel incat sa mai ramana si bucatele mai mari de peste sau de avocado.
  • Adaugati sare, piper si ulei de masline dupa gust.
  • Serviti cu paine, bagheta sau toast.
Meniu: Aperitive
Bucataria: Romana
Cuvant cheie: avocado, pasta cu avocado, pasta de ton, Pasta de ton cu avocado

Daca vreti insa sa aveti alt gust si culoare in farfurie, incercati pasta de ton cu avocado.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aprecieri




Like
Close
Bucataria lui Tati © Copyright 2024. Toate drepturile rezervate
Close