Oua ochiuri

615

Banalele oua ochiuri, care pot fi servite atat ca mic dejun dar si ca fel principal, alaturi de cartofi prajiti, cascaval pane, chiftelute si carne.

Oua ochiuri

Timp pregatire 10 mins

Echipament

  • 1 tigaie neaderanta, cu capac

Ingrediente

  • 4 buc oua
  • ulei
  • apa

Instructiuni

  • Alegeti 1-2 oua proaspete de persoana, de preferat de tara.
  • Incingeti o tigaie pe aragaz la foc potrivit si puneti 2-3 linguri de ulei.
  • Spargeti coaja oualelor, lovindu-le cu o furculita sau de marginea unui castron si puneti oul in tigaie.
  • Adaugati 1 lingura de apa in mijlocul tigaii si apoi puneti capacul
  • Ouale ar trebui sa fie gata in 2-3 minute.
Meniu: Aperitive
Bucataria: Romana
Cuvant cheie: oua, oua ochiuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aprecieri




Like
Close
Bucataria lui Tati © Copyright 2022. Toate drepturile rezervate
Close