Nachos rapid

1.3K

Nachos rapid

Nachos, un preparat care merge foarte bine cu o bere rece si cu sos de salsa picant.

Se cumpara o punga mare de chipsuri de malai mexicane de la magazin (dupa preferinte cu sare, cascaval sau picanti). Se rade niste cheddar deasupra si se dau  la cuptor intr-o tava pentru 3-5 (maxim) minute, avand grija sa nu se arda.

Se face o salsa cu rosii, ceapa verde, ardei, zeama de lamaie si, eventual, avocado si se pune peste nachosii transferati intr-un bol.

nachos

Se servesc, normal, cu cerveza.

Pe langa salsa puteti sa adaugati si guacamole, un sos de iaurt gros (eventual tzatziki) sau, dupa preferinta maioneza.

Nachos rapid

Timp total 10 minutes

Echipament

  • 1 bol sticla
  • 1 tava prajituri

Ingrediente

  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 buc rosii
  • 100 g ceddar sau cascaval
  • 1 buc ardei iute
  • 2 pungi nachos

Instructiuni

  • Se spala rosiile, ceapa si ardeiul si se taie: ceapa si ardeiul rondele, rosiile cubulete si se amesteca, formand o salsa.
  • Se incinge cuptorul la 180g. Intr-o tava se varsa pungile de nachos si se dau la cuptor nu mai mult de 5 minute, altfel nachosii se vor arde
  • Se scot de la cuptor, se varsa intr-un bol si se presara deasupra cascavalul ras si legumele. Se servesc cu salsa
Meniu: Gustari
Bucataria: Mexican
Cuvant cheie: nachos, rapid, salsa

Va doresc spor la gatit si sa aveti pofta buna!

Pentru alte retete de gustarele vizitati sectiunea de aici.

Vizitati canalul meu de youtube pentru retete video.

Daca vrei sa afli cand public retete noi, introdu adresa de email in campul de mai jos si apasa "Abonare".

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aprecieri




Like 0
Close
Bucataria lui Tati © Copyright 2024. Toate drepturile rezervate
Close