Nachos rapid
Nachos, un preparat care merge foarte bine cu o bere rece si cu sos de salsa picant.
Se cumpara o punga mare de chipsuri de malai mexicane de la magazin (dupa preferinte cu sare, cascaval sau picanti). Se rade niste cheddar deasupra si se dau la cuptor intr-o tava pentru 3-5 (maxim) minute, avand grija sa nu se arda.
Se face o salsa cu rosii, ceapa verde, ardei, zeama de lamaie si, eventual, avocado si se pune peste nachosii transferati intr-un bol.
Se servesc, normal, cu cerveza.
Pe langa salsa puteti sa adaugati si guacamole, un sos de iaurt gros (eventual tzatziki) sau, dupa preferinta maioneza.


Nachos rapid
Echipament
- 1 bol sticla
- 1 tava prajituri
Ingrediente
- 1 legatura ceapa verde
- 2 buc rosii
- 100 g ceddar sau cascaval
- 1 buc ardei iute
- 2 pungi nachos
Instructiuni
- Se spala rosiile, ceapa si ardeiul si se taie: ceapa si ardeiul rondele, rosiile cubulete si se amesteca, formand o salsa.
- Se incinge cuptorul la 180g. Intr-o tava se varsa pungile de nachos si se dau la cuptor nu mai mult de 5 minute, altfel nachosii se vor arde
- Se scot de la cuptor, se varsa intr-un bol si se presara deasupra cascavalul ras si legumele. Se servesc cu salsa
Va doresc spor la gatit si sa aveti pofta buna!
Pentru alte retete de gustarele vizitati sectiunea de aici.
Vizitati canalul meu de youtube pentru retete video.