Conopida pane

1.4K

Acest fel de garnitura se poate face atat cu conopida cat si cu dovlecei sau ciuperci. Procedeul este acelasi. Practic, este un fel de snitel cu conopida.

Conopida pane

Timp pregatire 10 minutes
Timp gatire 20 minutes

Equipment

  • 1 bol de sticla mare
  • 1 tel
  • 1 tigaie wok

Ingredients

  • 1 kg conopida
  • 3 oua
  • faina
  • lapte
  • sare
  • ulei

Instructions

  • Conopida se rupe in buchetele mici, se spala si se fierbe in apa cu sare, timp de 10 de minute dupa ce apa a inceput sa fiarba. Nu o fierbeti prea mult pentru ca se va topi
  • Intre timp amestecati ouale cu sare, faina si lapte, obtinand o pasta groasa, de consistenta iaurtului.
  • Scurgeti apa si puneti conopida in pasta de ou, amestecand usor, sa nu se rupa.
  • Puneti o tigaie pe aragaz la incins, adaugati ulei si apoi, cu o lingura, faceti niste chiftelute de conopida. Prajiti pe ambele parti si cand sunt rumenite le puneti intr-un recipient. Procedati la fel pana cand ati terminat toata compozitia.
Meniu: Aperitive, Garnituri
Bucataria: Romana
Cuvant cheie: conopida, conopida pane, piure de conopida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aprecieri




Like 0
Close
Bucataria lui Tati © Copyright 2024. Toate drepturile rezervate
Close