Conopida pane

91

Acest fel de garnitura se poate face atat cu conopida cat si cu dovlecei sau ciuperci. Procedeul este acelasi. Practic, este un fel de snitel cu conopida.

Conopida pane

Timp pregatire 10 mins
Timp preparare 20 mins

Ustensile

  • 1 bol de sticla mare
  • 1 tel
  • 1 tigaie wok

Ingrediente

  • 1 kg conopida
  • 3 oua
  • faina
  • lapte
  • sare
  • ulei

Instructiuni

  • Conopida se rupe in buchetele mici, se spala si se fierbe in apa cu sare, timp de 10 de minute dupa ce apa a inceput sa fiarba. Nu o fierbeti prea mult pentru ca se va topi
  • Intre timp amestecati ouale cu sare, faina si lapte, obtinand o pasta groasa, de consistenta iaurtului.
  • Scurgeti apa si puneti conopida in pasta de ou, amestecand usor, sa nu se rupa.
  • Puneti o tigaie pe aragaz la incins, adaugati ulei si apoi, cu o lingura, faceti niste chiftelute de conopida. Prajiti pe ambele parti si cand sunt rumenite le puneti intr-un recipient. Procedati la fel pana cand ati terminat toata compozitia.
Tip preparat: Aperitive, Garnituri
Bucataria: Romana
Cuvint cheie: conopida, conopida pane, piure de conopida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Recipe Rating




Like
Close
Bucataria lui Tati © Copyright 2022. Toate drepturile rezervate
Close