Garnitura aceasta am descoperit-o la o terasa unde mergeam cu colegii la masa de pranz. Se prepara foarte usor si este, in acelasi timp foarte satioasa. Puteti sa o faceti doar cu cartofi si usturoi sau sa adaugati ciuperci si bucati de pui.

Cartofi cu usturoi
Echipament
- 1 bol de sticla
- 1 cutit de legume sau curatator
- 1 tigaie wok
- 1 spatula
- 1 zdrobitor usturoi
Ingrediente
- 1 kg cartofi
- 5 catei usturoi
- sare
- piper
- apa
- ulei
Instructiuni
- Se curata cartofii de coaja si se taie cubulete de 1 cm fiecare.
- Curatati cateii de usturoi si ii zdrobiti. Puneti intr-un castronel, adaugati sare si piper, ulei si putina apa. Faceti asadar un mujdei.
- Daca folositi ciuperci rupeti-le cozile, spalati-le si taiati-le in bucati potrivite. La fel si daca folositi piept de pui.
- Turnati mujdeiul peste cartofi si amestecati. Puneti apoi intr-o tigaie inalta si prajiti la foc potrivit, pana se rumenesc.
- Puteti servi cu orice fel de preparat de tip salata sau friptura.