Cartofi cu usturoi

712

Garnitura aceasta am descoperit-o la o terasa unde mergeam cu colegii la masa de pranz. Se prepara foarte usor si este, in acelasi timp foarte satioasa. Puteti sa o faceti doar cu cartofi si usturoi sau sa adaugati ciuperci si bucati de pui.

Cartofi cu usturoi

Timp pregatire 10 mins
Timp gatire 20 mins

Echipament

  • 1 bol de sticla
  • 1 cutit de legume sau curatator
  • 1 tigaie wok
  • 1 spatula
  • 1 zdrobitor usturoi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • apa
  • ulei

Instructiuni

  • Se curata cartofii de coaja si se taie cubulete de 1 cm fiecare.
  • Curatati cateii de usturoi si ii zdrobiti. Puneti intr-un castronel, adaugati sare si piper, ulei si putina apa. Faceti asadar un mujdei.
  • Daca folositi ciuperci rupeti-le cozile, spalati-le si taiati-le in bucati potrivite. La fel si daca folositi piept de pui.
  • Turnati mujdeiul peste cartofi si amestecati. Puneti apoi intr-o tigaie inalta si prajiti la foc potrivit, pana se rumenesc.
  • Puteti servi cu orice fel de preparat de tip salata sau friptura.
Meniu: Garnituri
Bucataria: Romana
Cuvant cheie: cartofi, cartofi cu usturoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aprecieri




Like
Close
Bucataria lui Tati © Copyright 2022. Toate drepturile rezervate
Close