Bruschetta cu prosciutto, rosii, rucola

207

Bruschetta este un aperitiv originar din Italia, constand intr-o felie de paine frecata cu usturoi si ulei de masline, coapta apoi in cuptor si peste care se pun diverse ingrediente: rosii sau alte legume, branza, carne.

 

Bruschetta cu prosciutto, rosii, rucola

Portii 4 persoane
Timp pregatire 10 mins

Echipament

  • 1 cutit
  • 1 tocator
  • 1 lingurita

Ingrediente

  • 2 baghete sau ciabatta
  • 8 felii prosciutto crud
  • 2 rosii
  • mozarella sau pasta de branza almette
  • rucolla

Instructiuni

  • Taiati bagheta sau ciabatta in lungime. Curarati cateii de usturoi de coaja si frecati apoi cele doua felii cu ei. Stropiti cu putin ulei de masline.
  • Incingeti cuptorul la 180 grade si puneti intr-o tava cele doua felii. Lasati la copt timp de cateva minute, pana se rumenesc.
  • Scoateti din cuptor, puneti deasupra mozarella sau crema de branza, rosiile taiate cubutele sau felii subtiri, rucola si feliile de prosciutto. Taiati apoi in felii mici si serviti.
Meniu: Aperitive, Gustari
Bucataria: Italiana, Romana
Cuvant cheie: bruschetta cu prosciutto, Bruschetta cu prosciutto, rosii, rucola

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aprecieri




Like
Close
Bucataria lui Tati © Copyright 2022. Toate drepturile rezervate
Close